Dit ben ik, Romy Naberman
Dit ben ik, Romy Naberman

Een enthousiaste en leergierige orthopedagoog.
Sinds 2020 werk ik fulltime als zelfstandig ondernemer en verhuur ik mezelf aan verschillende organisaties als orthopedagoog en gedragsdeskundige.

Hiernaast ben ik in 2022 gestart met mijn eigen praktijk om GGZ-behandeling te bieden aan kinderen, jongeren, volwassenen en hun gezinnen.

64319a6b0a4a6-IMG_3476.JPG


Sinds mijn opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening (Windesheim) en Orthopedagogiek (premaster en master aan de Rijksuniversiteit Groningen) heb ik bij verschillende organisaties in de jeugdhulp, psychiatrie en gehandicaptenzorg ervaring opgedaan als orthopedagoog en gedragsdeskundige.

Mensen omschrijven mij als iemand die warm, positief en laagdrempelig is. Iemand bij wie je je snel op je gemak voelt en die oprecht geïnteresseerd is in jouw verhaal. Als kind was ik al erg sensitief. Dit heeft mooie kanten, maar ook zeker uitdagingen. Gaandeweg heb ik ontdekt hoe ik dit als kracht in kan zetten bij het ondersteunen van andere mensen en heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Hierbij gebruik ik ook graag een gezonde dosis humor. 

Ieder jaar volg ik weer nieuwe opleidingen, intervisie en supervisie om mezelf bij te scholen en te ontwikkelen. Zo blijf ik groeien als orthopedagoog en als mens. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in psychotraumatologie, cognitieve gedragstherapie en werken met de poppetjes (de 'Een Taal Erbij' methode). In 2023 heb ik de basiscursus EMDR gevolgd en in 2024 heb ik de basiscursus systeemtherapie afgerond. Verder ben ik geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Neem vooral ook eens een kijkje op mijn LinkedIn pagina of op mijn Instagram.

 

 

“Mensen omschrijven mij als warm, positief en laagdrempelig.
Iemand bij wie je je snel op je gemak voelt en die oprecht geïnteresseerd is in jouw verhaal.”

Anderen over Romy
“Romy is mega puur. Ze kijkt naar wie je bent en wat je nodig hebt. Je voelt dat je echt jezelf mag zijn, waardoor je alles durft te delen. Ze heeft mij met haar kennis veel geleerd en ik ben haar super dankbaar voor de stappen die ik heb gezet in mijn leven.”
Isa, 21 jaar
“Naast de moeilijke dingen, praten we ook over wat er wél goed gaat. Hierdoor zijn de gesprekken niet zwaar, maar voel ik me juist ontspannen en opgelucht.”
Sarah, 17 jaar
“Romy heeft mij ontzettend fijn geholpen. Ze biedt een luisterend oor en geeft goed advies. Haar huiskamer is een fijne en warme plek om in gesprek te gaan. Hierdoor voelde ik mij erg op mijn gemak. Ik zou Romy zeker aanraden!”
Hannah, 25 jaar
“Romy voelde naast mijn orthopedagoog ook als een soort vriendin. Door haar kennis te delen en haar goede adviezen ben ik een sterker mens geworden. Bedankt voor je hulp lieve Romy.”
Lotte, 15 jaar