Praktische informatie
Investering

De Orthopedagoog is een particuliere praktijk. Hierdoor is de zorg over het algemeen niet verzekerd en wordt het niet vergoed vanuit de Jeugdwet. Dit vraagt een eigen financiële investering. Het voordeel hiervan is dat er geen wachtlijst is en je meteen terecht kunt. 

Ik werk met uurtarieven. Gemiddeld genomen duurt een gesprek 60 minuten. Soms zijn we eerder klaar en soms duurt het iets langer. Ook het schrijven van verslagen kan tijd kosten. Aan het eind van iedere maand ontvang je van mij een gespecificeerde factuur.

Soms zijn de kosten belastingaftrekbaar als bijzondere ziektekosten. Overleg hierover met je belastingadviseur.

TARIEVEN 2024
€ 85,- per uur
Eventuele reiskosten worden in rekening gebracht voor €0,23 per kilometer.
TARIEVEN 2025
Nader te bepalen.

Bij verhindering dienen afspraken minstens 24 uur van tevoren te worden afgezegd.
Wanneer dit niet gebeurt, wordt er een bedrag van € 50,- in rekening gebracht. Met uitzondering van ziekte of andere plotselinge omstandigheden.

Wachttijd

Op dit moment is er een gemiddelde wachttijd van 2 weken om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Privacy

Ik hecht veel waarde aan een zorgvuldige omgang met jouw gegevens. Voor meer informatie hierover verwijs ik je graag naar mijn privacyverklaring.

Afwezigheid

In de avonduren, weekenden en tijdens vakanties is er op dit moment geen sprake van bereikbaarheid door een collega. Bij noodsituaties is de huisartsenpost buiten kantoortijden bereikbaar.

Vrijblijvend intakegesprek
Vrijblijvend intakegesprek

Het is mogelijk om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Zo kun je meer informatie krijgen en aanvoelen of ik bied wat past bij jou en/of je gezin. We leren elkaar eerst kennen voor we besluiten samen verder te gaan.