6425a10f46ef9-image-demo-05.jpg

Zorgaanbod

Het leven is prachtig, maar soms ook zwaar. In die moeilijke momenten is het fijn om iemand te hebben die je bij de hand neemt. Iemand die je ziet en oprecht naar je luistert. Die persoon wil ik graag zijn voor jou, je kind of jullie gezin.

Individuele behandeling, opvoedingsvragen & systeemtherapie

Je kunt bij mij terecht voor hulp bij bijvoorbeeld angst, trauma, een negatief zelfbeeld of een depressieve stemming. Ook als je gewoon even niet lekker in je vel zit en met iemand wilt praten, als je werk-/studieproblemen hebt of als er problemen zijn binnen je gezin, kun je bij mij terecht. Dit geldt voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ik bied ook hulp aan ouders en verzorgers die vragen hebben over de opvoeding van hun kind(eren). Naast mijn eigen praktijk ben ik als gedragsdeskundige in te huren door zorginstellingen die hulp bieden aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek. 

Mijn hulp bied ik op een warme en persoonlijke manier, omdat ik geloof dat je pas gaat delen en helen als je je echt veilig, gehoord en gezien voelt. Daarnaast geloof ik dat we ons eigen gedrag nooit los kunnen zien van onze omgeving. Daarom is het belangrijk dat we de mensen om jou heen betrekken bij jouw proces. Dit noemen we contextueel en systemisch werken.

Ik maak onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie en EMDR.

“Ik hou niet van hokjes en stempels, maar kijk liever naar jou als mens.”
642598928bc96-image-demo-06.jpg 64259892b29f8-image-demo-07.jpg
Maatwerk

Maatwerk is belangrijk, omdat we allemaal anders zijn en andere behoeften hebben. Dit kan gaan over de frequentie van de afspraken, die wisselen van wekelijks tot bijvoorbeeld eens per drie maanden, maar ook over de vorm van een gesprek. Zo maak ik met sommigen een mooie wandeling en zit ik met de ander aan tafel met een kop koffie of thee.

Natuurlijk kan ook blijken dat jouw hulpvraag niet zo goed past bij wat ik kan bieden. Ik verwijs je dan graag door naar een van mijn collega’s in de regio, zodat je de hulp krijgt die nodig is.

Ik bied ook overbruggingstrajecten aan wanneer er sprake is van lange wachtlijsten bij een andere zorgaanbieder.

Wat doet een orthopedagoog?

Een orthopedagoog houdt zich bezig met de behandeling of ondersteuning van kinderen, jongeren en volwassenen die in hun ontwikkeling geremd worden.

Wat doet een orthopedagoog?
Vrijblijvend intakegesprek
Vrijblijvend intakegesprek

Het is mogelijk om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Zo kun je meer informatie krijgen en aanvoelen of ik bied wat past bij jou en/of je gezin. We leren elkaar eerst kennen voor we besluiten samen verder te gaan.